Digital onboarding av nye ledere

«ELLA er bra for alle parter i arbeidslivet. For de ansatte, som ofte betaler den høyeste prisen når ledere ikke lykkes, er det viktig at arbeidsgiver tilrettelegger best mulig for nye ledere. En innføring i Beste Praksis på dette området vil gi de beste forutsetninger for en god start.»

Egil André Aas, leder av LO/Stat

Noe av det viktigste å tenke på når virksomheten har rekruttert en ny leder er hvordan man best kan bidra til at han eller hun lykkes. Dessverre tenker mange virksomheter at jobben er gjort når kontrakten med ny leder er signert. Imidlertid innebærer et slikt jobbskifte, hva enten man er rekruttert internt eller hentet utenfra, en rekke risiki. Undersøkelser viser at opptil 40% av nye ledere mislykkes i sin nye rolle. Og mer enn 70% forteller at de aldri fikk støtte fra organisasjonen til å lykkes. Den direkte kostnaden av dette utgjør ofte opp mot to års lederlønn. Tar vi med kostnadene ved at teamet ikke når målene sine, dårlige beslutninger, tapt salg, mistrivsel blant medarbeiderne med fare for at de flinkeste slutter, er kostnadene vesentlig høyere! Ved bruk av vårt program for digital onboarding av nye ledere synker risikoen betraktelig og øker sjansen for at lederen lykkes markant.

Impaktor har inngått partneravtale med det norske selskapet 100Days om bruk av det digitale onboardingprogrammet Ella. Ved å følge lenken nedenfor kan du lese mer om programmet, lese deg opp på forskningen som er gjort på dette området og få tilgang til en svært nyttig E-bok om temaet. Du kan også kostnadsfritt melde deg på webinarer for å få mer informasjon om hvordan dette programmet kan hjelpe deg og din organisasjon til å lykkes med onboarding av nye ledere. Ta enten kontakt med oss ved partner Erlend O. Gitsø, eog@impaktor.no, tel 95781999 eller gå inn på lenken https://www.100days.global/